ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Αποστολή προϊόντων - Έξοδα μεταφοράς

Αποστολές εντός Ελλάδας

Η αποστολή της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα γίνεται μέσω των συνεργαζόμενων με το κατάστημα μας ταχυμεταφορείς. Σε περίπτωση απομακρυσμένου σημείου ή αδυναμίας της επιλεγμένης Courier και των συνεργατών της, η αποστολή ενδέχεται να γίνει μέσω των ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) ή άλλου τρόπου που θα επιλέξετε εσείς και σε αυτήν την περίπτωση θα ενημερώνεστε πριν την αποστολή για έξοδα που τυχόν προκύψουν. Αφού γίνει αποστολή, η παραγγελία αποκτά  αριθμό αποστολής. Σε κάθε περίπτωση και για οποιοδήποτε πρόβλημα συνιστάται η επικοινωνία σας με την εταιρεία Courier για συνεννόηση σχετικά με την παραλαβή.

Τα έξοδα αποστολής είναι 3.00€ / αποστολή έως 2 κιλά ενώ για παραγγελίες άνω των 40€ είναι δωρεάν. Για δυσπρόσιτες περιοχές ο πελάτης ενημερώνεται πριν την αποστολή για τυχόν επιβάρυνση. Η αντικαταβολή είναι δωρεάν.

Αποστολές εκτός Ελλάδας

Αποστολές γίνονται σε όλες τις χώρες που ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Η αποστολή της παραγγελίας σας σε όλη την Ευρώπη γίνεται μέσω ταχυδρομείου, (συστημένο, πρώτης προτεραιότητας). Το κόστος αποστολής εξαρτάται από το βάρος της παραγγελίας. Αφού γίνει αποστολή, η παραγγελία αποκτά αριθμό, ο οποίος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρακολουθείτε την πορεία του δέματος μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας. Πριν την αποστολή μπορείτε να ενημερώνεστε για το κόστος αποστολής από τον αντίστοιχο τομέα ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

Χρόνος Παράδοσης

Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται γενικά από μια (1) εως τρεις (3) εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της. Επιβεβαίωση της παραγγελίας απαιτείται σε ορισμένες περιπτώσεις εφόσον αυτό κρίνεται απαραίτητο από το κατάστημά μας.

Ο χρόνος για την παράδοση της παραγγελίας σας εξαρτάται σε κάθε περίπτωση από την περιοχή/χώρα στην οποία αποστέλλεται αυτή και τον μεταφορέα.

Σε κεντρικές πόλεις της Ελλάδος η παράδοση πραγματοποιείται το πολύ εντός τριών ημερών από την ημέρα παράδοσης της παραγγελίας στον ταχυμεταφορέα και εφόσον δεν συντρέχουν λόγοι δυσμενών καιρικών συνθηκών ή αδυναμίας εύρεσης του πελάτη από τον ταχυμεταφορέα. Σε δυσπρόσιτες περιοχές το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αυξάνεται ανάλογα με το δυσπρόσιτο της περιοχής.

Για τις χώρες του εξωτερικού ο χρόνος αποστολής εξαρτάται από τον ταχυμεταφορέα και τον εκάστοτε προορισμό.

Σε κάθε περίπτωση το www.pirata.gr καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη από τον ταχυμεταφορέα και δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση.