ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα www.pirata.gr. Η πρόσβαση και χρήση της ιστοσελίδας διέπονται από τους παρακάτω όρους χρήσης, οι οποίοι είναι υποχρεωτικοί και ισχύουν για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Παρακαλούμε διαβάστε τους προσεκτικά και βεβαιωθείτε ότι τους καταλάβατε και ότι συμφωνείτε με αυτούς πριν από οποιαδήποτε συναλλαγή.

1. Γενικά

Οι παρόντες όροι καθορίζουν κάθε συναλλαγή μέσω διαδικτύου με το ηλεκτρονικό κατάστημα υποδημάτων, ιματισμού και αναμνηστικών ειδών www.pirata.gr (εφεξής «Ιστότοπος») ατομικής εταιρείας με την επωνυμία «Κατρακάζα Ευφροσύνη - elroe pirata.gr» (καθεξής Εταιρεία) η οποία εδρεύει στην Κασσάνδρεια Χαλκιδικής και κάθε χρήστη του παρόντος ιστοτόπου και καλύπτει κάθε πώληση προϊόντων μέσω του συγκεκριμένου ηλεκτρονικού καταστήματος.

Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους της παρούσας ανεξαιρέτως.

Ο παρόν ιστότοπος μπορεί κατά διαστήματα να τροποποιήσει ορισμένες διατάξεις των γενικών όρων και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους. Ο χρήστης έχει την υποχρέωση να ανατρέχει σε αυτούς κάθε φορά που επισκέπτεται τον ιστότοπο. Αν δεν συμφωνεί, μερικώς ή ολικώς, με το περιεχόμενο των όρων χρήσης συνιστούμε να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών του. Με την εγγραφή του στον ιστότοπο αλλά κατά την υποβολή κάθε παραγγελίας ο χρήστης δηλώνει ότι αποδέχεται πλήρως τους γενικούς όρους χρήσης που διέπουν τον ιστότοπο εκείνη τη στιγμή.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στο τηλέφωνο +30 23740 25241.

2. Παρεχόμενες πληροφορίες, φωτογραφίες & Προϊόντα

Ο παρόν ιστότοπος προσπαθεί να παρέχει ορθές πληροφορίες σε σχέση με τα είδη που εμπορεύεται. Σε περίπτωση λάθους σε σχέση με την εγκυρότητα των παρεχόμενων πληροφοριών όπως τα αποθέματα ή οι συνθέσεις των ρούχων αποδέχεστε ότι ο παρόν ιστότοπος δεν φέρει καμιά ευθύνη. Επίσης αποδέχεστε ότι ο παρόν ιστότοπος δεν φέρει ευθύνη για τεχνικά λάθη που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τεχνικών διακοπών του ιστοτόπου λόγω ανωτέρας βίας.

Ο παρόν ιστότοπος προσπαθώντας να αποτυπώσει τα παρεχόμενα είδη όσο το δυνατόν πιο κοντά στο φυσικό τους χρώμα συνεργάζεται με επαγγελματία φωτογράφο. Επειδή όμως οι απεικόνισή τους στον υπολογιστή του χρήστη εξαρτάται και από την ανάλυση της οθόνης και της κάρτας γραφικών του χρήστη ο παρόν ιστότοπος δεν φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν διαφοροποίηση από την πραγματική εικόνα του προϊόντος.

3. Περιορισμός ευθύνης

Ο παρόν ιστότοπος δεν φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν προβλήματα που μπορούν να παρουσιαστούν στους υπολογιστές των χρηστών της κατά την είσοδο ή κατά την διάρκεια περιήγησης σε αυτήν. Ο παρόν ιστότοπος συνεργάζεται με τεχνικό επιτελείο που δουλεύει με σκοπό την ασφαλή χρησιμοποίηση του ιστότοπου από τους χρήστες αλλά δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι ο παρόν ιστότοπος, οι servers του ή το περιεχόμενό του δεν περιέχει ιούς που μπορούν να βλάψουν τους υπολογιστές των χρηστών του.

4. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Ο ιστότοπος www.pirata.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της ατομικής εταιρίας «Κατρακάζα Ευφροσύνη - elroe pirata.gr» . Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της «Κατρακάζα Ευφροσύνη - elroe pirata.gr» ή/και του ηλεκτρονικού καταστήματος ή/και τρίτων μελών συμβεβλημένων με αυτούς και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών νόμων περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.

5. Υποχρεώσεις Χρήστη

Ο χρήστης του παρόντος ιστότοπου αποδέχεται ότι δεν θα χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα ούτε τις ιστοσελίδες του για την μετάδοση με οποιονδήποτε τρόπο (δημοσίευση, αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άλλου μέσου) οποιοδήποτε τύπου περιεχομένου που θεωρείται χυδαίο, άσεμνο, παράνομο, βλαβερό, ενοχλητικό, απειλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό,  που εμπεριέχει και εκφράζει φυλετικές, θρησκευτικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, που παραβιάζει τα απόρρητα στοιχεία τρίτου ή τα εμπορικά σήματα, πνευματικά δικαιώματα ή ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, που προκαλεί βλάβες, καταστροφές ή οδηγεί στην απόκτηση απόρρητων στοιχείων της εταιρείας ή των υπόλοιπων χρηστών του μέσω ιών λογισμικού ή άλλων προγραμμάτων ή οποιοδήποτε κώδικα, με δόλο ή χωρίς και γενικότερα παραβαίνει τις ισχύουσες διατάξεις της κοινοτικής και ελληνικής νομοθεσίας.

6. Ιστότοποι τρίτων

Ο παρόν ιστότοπος για την διευκόλυνση των χρηστών του δύναται να συμπεριλάβει συνδέσεις (links) με άλλους ηλεκτρονικούς ιστότοπους . Για το περιεχόμενό τους ο παρόν ιστότοπος δεν φέρει ουδεμία ευθύνη μιας και την ιδιοκτησία ή την διαχείριση αυτών την έχουν τρίτοι.

7. Ασφάλεια:

Το www.pirata.gr αναγνωρίζει τη σημασία της ασφάλειας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματος www.pirata.gr επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

8. Αναγνώριση Πελάτη:

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισής σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (όνομα χρήστη/email) και ο προσωπικός μυστικός κωδικός (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. 

Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του, θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα www.pirata.gr δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα για την δημιουργία password.

9. Απόρρητο Συναλλαγών:

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του ηλεκτρονικού εμπορίου. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη / μέλος στο www.pirata.gr είναι εμπιστευτικές και το www.pirata.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

10. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων: 

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.pirata.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιωθούν οι παραγγελίες σας. Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου www.pirata.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την επικοινωνία, τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

11. Τιμές Προϊόντων:

Όλες οι τιμές που αναγράφονται στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι σε ευρώ και συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. για τις χώρες που ισχύει το καθεστώς Φ.Π.Α. (για την Ελλάδα 24%). Όλες οι τιμές ενδέχεται να αναπροσαρμοστούν, ενώ σε επιλεγμένα προϊόντα μπορεί να ισχύουν προσφορές.

12. Τρόποι πληρωμής

Εντός Ελλάδας:

1. Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro και Diners, μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της υπηρεσίας Alpha Bank e-commerce

2. Με Αντικαταβολή, πληρώνοντας για την παραγγελία σας στον υπάλληλο της Courier.

3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας:

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 23740 25241 ή 6985 824 002 για να επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα στην παραγγελία σας και για να σας δώσουμε περαιτέρω στοιχεία για τον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό. 

  • ALPHA BANK            IBAN: GR7501405870587002002015612 

     

    ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΑΤΡΑΚΑΖΑ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ elroe pirata.gr 

     

Εκτός Ελλάδας:

Για όλες τους χρήστες αυτό του ισοτόπου οι οποίοι κατοικούν εκτός της Ελληνικής επικράτειας ισχύουν οι ίδιοι τρόποι πληρωμής με τους όρους που αναφέρονται για τους κάτοικους της ελληνική επικράτειας εκτός από την δυνατότητα πληρωμής αποστολής με αντικαταβολή. Επίσης οι κάτοικοι του εξωτερικού εφόσον χρησιμοποιήσουν την πληρωμή μέσω κάρτας δεν έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν με δόσεις.

13. Χρόνος Παράδοσης

Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται γενικά από μια (1) εως τρεις (3) εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της. Επιβεβαίωση της παραγγελίας απαιτείται σε ορισμένες περιπτώσεις εφόσον αυτό κρίνεται απαραίτητο από το κατάστημά μας.

Ο χρόνος για την παράδοση της παραγγελίας σας εξαρτάται σε κάθε περίπτωση από την περιοχή/χώρα στην οποία αποστέλλεται αυτή και τον μεταφορέα.

Σε κεντρικές πόλεις της Ελλάδος η παράδοση πραγματοποιείται το πολύ εντός τριών ημερών από την ημέρα παράδοσης της παραγγελίας στον ταχυμεταφορέα και εφόσον δεν συντρέχουν λόγοι δυσμενών καιρικών συνθηκών ή αδυναμίας εύρεσης του πελάτη από τον ταχυμεταφορέα. Σε δυσπρόσιτες περιοχές το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αυξάνεται ανάλογα με το δυσπρόσιτο της περιοχής.

Για τις χώρες του εξωτερικού ο χρόνος αποστολής εξαρτάται από τον ταχυμεταφορέα και τον εκάστοτε προορισμό.

Σε κάθε περίπτωση το www.pirata.gr καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη από τον ταχυμεταφορέα και δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση.

14. Αποστολή προϊόντων - Έξοδα μεταφοράς

Αποστολές εντός Ελλάδας

Η αποστολή της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα γίνεται μέσω των συνεργαζόμενων με το κατάστημα μας ταχυμεταφορείς. Σε περίπτωση απομακρυσμένου σημείου ή αδυναμίας της επιλεγμένης Courier και των συνεργατών της, η αποστολή ενδέχεται να γίνει μέσω των ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) ή άλλου τρόπου που θα επιλέξετε εσείς και σε αυτήν την περίπτωση θα ενημερώνεστε πριν την αποστολή για έξοδα που τυχόν προκύψουν. Αφού γίνει αποστολή, η παραγγελία αποκτά  αριθμό αποστολής. Σε κάθε περίπτωση και για οποιοδήποτε πρόβλημα συνιστάται η επικοινωνία σας με την εταιρεία Courier για συνεννόηση σχετικά με την παραλαβή.

Τα έξοδα αποστολής είναι 3.00€ / αποστολή έως 2 κιλά ενώ για παραγγελίες άνω των 40€ είναι δωρεάν. Για δυσπρόσιτες περιοχές ο πελάτης ενημερώνεται πριν την αποστολή για τυχόν επιβάρυνση. Η αντικαταβολή είναι δωρεάν.

Αποστολές εκτός Ελλάδας

Αποστολές γίνονται σε όλες τις χώρες που ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Η αποστολή της παραγγελίας σας σε όλη την Ευρώπη γίνεται μέσω ταχυδρομείου, (συστημένο, πρώτης προτεραιότητας). Το κόστος αποστολής εξαρτάται από το βάρος της παραγγελίας. Αφού γίνει αποστολή, η παραγγελία αποκτά αριθμό, ο οποίος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρακολουθείτε την πορεία του δέματος μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας. Πριν την αποστολή μπορείτε να ενημερώνεστε για το κόστος αποστολής από τον αντίστοιχο τομέα ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ

Ο πελάτης έχει δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων εντός επτά (7) ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας και εφόσον αυτό γίνει χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί τα προϊόντα και με την ταυτόχρονη αποστολή όλων των συνοδευτικών (απόδειξη λιανικής, καρτελάκι προϊόντος κ.τ.λ.) και αφού μας έχει προηγουμένως ενημερώσει σε κάθε περίπτωση για την επιστροφή. Τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων λόγω λάθους αποστολής εκ μέρους της εταιρείας ή ελλαττωματικού προϊόντος, επιβαρύνουν την εταιρεία. Το κόστος επιβάρυνσης του πελάτη σε περίπτωση αλλαγής προϊόντος με τη βούληση του είναι 5.00€. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί η χρήση των προϊόντων αυτά θα αποστέλνονται ξανά στον πελάτη.

15. Ακύρωση Παραγγελίας - Αλλαγές

Ο χρήστης έχει την δυνατότητα πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας να μεταβεί στην προηγούμενη σελίδα και να αφαιρέσει τα προϊόντα από το καλάθι του. Εφόσον η παραγγελία ολοκληρωθεί ο χρήστης μπορεί, κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας, να επιστρέψει το προϊόν του εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης (σε περίοδο προσφορών μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου. Αν η παραλαβή της παραγγελίας πραγματοποιηθεί μετά το πέρας της προσφοράς υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής έως και πέντε εργάσιμες μέρες από την ημέρα παραλαβής)  . Για να γίνει δεκτή μια τέτοια επιστροφή θα πρέπει το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε τρόπο, η κατάστασή του να είναι άρτια και να συνοδεύεται με όλα τα αποδεικτικά του (ταμπελάκια, απόδειξη κλπ).

*Όλα τα προϊόντα μπορούν να αντικατασταθούν με οποιοδήποτε άλλο καταβάλλοντας την αντίστοιχη διαφορά.

*Τα είδη της κατηγορίας αξεσουάρ δεν μπορούν να αντικατασταθούν.

*Στα αξεσουάρ δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής ή επιστροφής.